Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 36 чоловік
Офіційне найменування:
Заклад загальної середньої освіти "Прибузький ліцей Галицинівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області"
Тип навчального закладу:
Установа загальної середньої освіти
Населений пункт:
с. Прибузьке
Адреса:
Миколаївська область, Миколаївський район, с. Прибузьке вул. Шкільна 39
Телефон:
(0512)687722 (приймальня)
E-mail:
pribuzkash88@gmail.com

До уваги здобувачів освіти ( 11 клас ) наказом Міністерства освіти і науки України затверджено календарний план організації та проведення у 2024 році національного мультипредметного тесту (НМТ). Пряма трансляція із директоркою УЦОЯО Тетяною ВакуленкоНМТ-2024: Ви запитуєте – ми відповідаємо - https://youtu.be/d_K5W0gt15M

У Прибузькому ліцеї пройшла декада "Патріотичний марафон". Учнівський та педагогічний колектив активно долучились до патріотичних заходів!

24 лютого відзначається друга річниця вторгнення та початок повномасштабної війни України з російською федерацією, та 10-ої річниці від початку російсько-української війни.

Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Любі учні, батьки, колеги та наші друзі.
В нашого ліцею нова сторінка в фейсбук, для отримання достовірної інформації, а також доступу до новин із життя ліцейної родини запрошуємо приєднатись за посиланням

Знання історії своєї країни – це не тільки обов'язок, але й ключ до розуміння власної ідентичності та цінностей. Бій під Крутами входить до числа подій, які визначають національну долю, та знаходять своє віддзеркалення в історії України.

Інформаційна хвилинка в Прибузькому ліцеї, присвячена роковинам Голокосту, є важливою та пам'ятною подією. Учні разом із вчителями вшановують пам'ять тих, хто постраждав від невимовної трагедії.
Було висвітлено ключові факти та події того періоду, щоб розширити усвідомлення про важливість збереження історії та запобігання подібним трагедіям у майбутньому.
Такі інформаційні ініціативи допомагають учням розуміти значення толерантності та пам'яті, розвиваючи критичне мислення та глибоке розуміння світової історії. Нехай подібні заходи сприяють утвердженню гуманітарних цінностей у серцях молодого покоління.

Щорічно, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, 22 січня, в Україні відзначається День Соборності. Акт Злуки став історичним об'єднанням українських земель у єдиній державі та є ключовим етапом в утвердженні української незалежності.
Учні Прибузького ліцею Галицинівської сільської ради прийняли участь у годині національної свідомості «Соборність. Злука. Воля», присвяченій Дню Соборності. Вони із зацікавленістю долучилися до заходу, виражаючи повагу та патріотичний підхід до історичних подій, що об'єднали український народ. Година пройшла насичено інформативно, розкриваючи важливість Соборності України та її вплив на сучасне покоління.

Стіна
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.